partyverhuur Raamsdonk.

Voor partyverhuur in Raamsdonk moet u bij mdmverhuur zijn. Sinds juni 2018 zijn wij gestart met ons bedrijf mdmverhuur. Wat begon met 2 koelkasten is inmiddels enorm uitgebreid, ook ons assortiment blijft zich nog altijd uitbreiden. Zo hebben wij verschillende soorten partytenten, robuuste houten sta tafels, barkrukken, springkussens, mobiele barren met of zonder achterwand, om u feest net iets mooier aan te kleden. Er zijn decorwanden in verschillende stijlen om uw locatie om te toveren en het geheel een gezellige sfeer te geven.

Bent u jarig, wilt u een bijzondere datum vieren of heeft u zin om een feestje te geven maar heeft u zelf niet zoveel materialen in huis voor een geslaagd feest dan kunt u bij partyverhuur Raamsdonk terecht. Wij hebben alles in huis om van uw feest een geslaagd feest te maken. Wij hebben alles onder 1 dak. Van partytenten tot de volledige inrichting van uw tent of locatie maar wij verzorgen ook dranken, met onze drankpakketten leveren wij meer als voldoende drank. Alles wat over is en niet is aangebroken nemen wij mee retour. U blijft dan niet zitten met te veel ingekocht bier, wijn en/of frisdrank. Ook verzorgen wij de hapjes voor uw feest en complete barbecues. Wij kunnen uw feest compleet verzorgen. Natuurlijk kunt u ons ook buiten Dongen vinden. Denk hierbij aan Waspik, Waalwijk, Kaatsheuvel, Oosterhout, De Moer enz. de materialen worden netjes in overleg gebracht bij u aan huis en na het feest wordt alles weer bij u opgehaald.

Voor partyverhuur in Raamsdonk bent u bij mdmverhuur uit Dongen dus aan het juiste adres. Wij denken graag in oplossingen voor u.

Gaat u trouwen of heeft u een bedrijf en wilt u een personeelsfeest organiseren? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds kort heeft partyverhuur in Raamsdonk naast mdmverhuur, mdm events opgestart. Bij mdm events staan wij ook garant voor kwalitatief hoogstaande evenementen. Neem een kijkje op deze website www.mdmevents.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Voor elk feest groot of klein bij mdmverhuur daar moet u zijn.